1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Recent Activity

Activity stream for all registered members at Hyperion - Forum.

  1. Kollektiv02 replied to the thread Pi Zero W, --> Failed to open device('/dev/spidev0.0').

    THX This afternoon, I will test the same SD card with the same image in a Pi 1 B+. Only the LED type to LPD 8806 I have to adapt in the...

    17 August 2018 at 05:38
  2. Akriss replied to the thread Pi Zero W, --> Failed to open device('/dev/spidev0.0').

    I see a few line of ": ERROR: No valid config found". Make sure hyperion.config.json is in /etc/hyperion/. And it's filled with the...

    16 August 2018 at 23:25
  3. Kollektiv02 replied to the thread Pi Zero W, --> Failed to open device('/dev/spidev0.0').

    Okay the content from syslog: Jun 27 01:09:31 raspberrypi fake-hwclock[70]: Wed 27 Jun 01:09:22 UTC 2018 Jun 27 01:09:31 raspberrypi...

    16 August 2018 at 21:41
  4. Akriss replied to the thread Pi Zero W, --> Failed to open device('/dev/spidev0.0').

    Whats in /var/log/syslog ? There should be some info about hyperion startup. please post.

    16 August 2018 at 21:35
  5. Kollektiv02 replied to the thread Pi Zero W, --> Failed to open device('/dev/spidev0.0').

    Hello Akriss, thanks for your answer. Yes SPI is enabled. After I stop and start hyperion with HyperCon all works fine and I can change...

    16 August 2018 at 21:23
  6. Akriss replied to the thread Pi Zero W, --> Failed to open device('/dev/spidev0.0').

    "can not open the "device('/dev/spidev0.0') " means SPI is disabled. But you have spi enabled you say. Strange. some good things to...

    16 August 2018 at 21:12
  7. Kollektiv02 posted a new thread.

    Pi Zero W, --> Failed to open device('/dev/spidev0.0')

    Hello together, I have a problem with my Pi Zero W. Hyperion only works if I stop and start hyperion with HyperCon. After I stop and...

    Forum: Hyperion General

    16 August 2018 at 20:46
  8. pawkon replied to the thread RPi + OpenELEC RPI3 + OpenELEC 8.0.4 + Hyperion + WS2812b.

    Could You share Your Openelec image with the working settings?

    16 August 2018 at 19:14
  9. Akriss replied to the thread Faulty LED Stripe? Please help..

    You may not need a level shifter. If your wiring is well done and led count is low (150 -\+). A level shifter is solution to specific...

    16 August 2018 at 16:01
  10. abrenoch replied to the thread Alpha Android Screen Grabber.

    Hey there, I think maybe the smart TVs with android installed may be using some sort of DRM. Netflix does this for certain, but I can't...

    16 August 2018 at 14:41
  11. exomarty replied to the thread Faulty LED Stripe? Please help..

    Yes i run a raspberry pi 3 and apa102 leds I checked that posts hut i dont how that are related to this issue Anyways i think for the...

    16 August 2018 at 13:09
  12. Akriss replied to the thread Faulty LED Stripe? Please help..

    I think these two post's well answer that. ( https://hyperion-project.org/threads/nuc-nodemcu-ws2813.2985/#post-11348 ). and (...

    16 August 2018 at 00:39
  13. exomarty replied to the thread Faulty LED Stripe? Please help..

    Thank you Whats the best way to connect level shifter and all the wires? It seems like a lot of connections to the ground

    15 August 2018 at 23:37
  14. Akriss replied to the thread Faulty LED Stripe? Please help..

    Post #2 of this thread has a scheme. ;)

    15 August 2018 at 22:33
  15. exomarty replied to the thread Faulty LED Stripe? Please help..

    I have the same problem Can you add a photo or scheme of the level shifter integrated into the wiring?

    15 August 2018 at 22:00
Loading...