1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

wiki broken?

Discussion in 'Archive' started by penfold42, 12 May 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. penfold42

    penfold42 Active Member

    Messages:
    746
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit, +Arduino, +nodeMCU/ESP8266
  2. Brindosch

    Brindosch Active Member

    Messages:
    658
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, +nodeMCU/ESP8266
    Greetings!
    can´t reproduce this -> logged in and as guest
    may be a issue with your moderator rank :D will have a look

    You have just issues with this redirect? You can access the wiki if you not use this?


    /please retry
     
    Last edited: 12 May 2016
  3. penfold42

    penfold42 Active Member

    Messages:
    746
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit, +Arduino, +nodeMCU/ESP8266
    It works now - thanks !
     
  4. penfold42

    penfold42 Active Member

    Messages:
    746
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, 32/64bit, +Arduino, +nodeMCU/ESP8266
    Has all the old wiki content been migrated ?

    I can't find the wiki on the UDP device driver not the master configuration reference.
     
  5. Brindosch

    Brindosch Active Member

    Messages:
    658
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, +nodeMCU/ESP8266
    I think there was never a udp device article.
     
  6. Brindosch

    Brindosch Active Member

    Messages:
    658
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, +nodeMCU/ESP8266
  7. Brindosch

    Brindosch Active Member

    Messages:
    658
    Hardware:
    RPi1/Zero, RPi2, RPi3, +nodeMCU/ESP8266
    Yeah, i forgot to move and delete it!
     
Thread Status:
Not open for further replies.